LEGISLATIA MUNCII SI FISCALITATE

Sprijinim clientii din Romania sau din strainatate, care desfasoara activitate in Romania in gasirea celor mai adaptate solutii, prevenirea si gestionarea riscurilor izvorate din interpretarea si aplicarea legislatiei muncii.

Afla mai multe …

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Avocatii nostri dispun de cunostinte solide si de o experienta practica importanta, dobandita in urma training-urilor de specialitate in tara si strainatate, in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si mai ales in noile reglementari europene in materie. In plus, acestea sunt completate de o intelegere vasta a infrastructurilor IT, a tehnologiilor aplicabile precum si a structurii tehnice si organizationale.

Afla mai multe…

CONTRACTE

Practica noastra contractuala imbina cunoștințele juridice cu o experiență sectoriala aprofundata și o abordare pragmatica care acoperă intregul spectru al activitatii comerciale si mediului de afaceri.

Companiile se ocupă zilnic de o multitudine de relații și contracte cu furnizori, licentiatori, clienți, distribuitori și alți parteneri strategici. Experienta noastră globală în domeniul contractelor comerciale ajută la structurarea acestor relații și indruma clientii prin complexitatea sistemului juridic, pentru a le asigura cadrul necesar pentru eficienta si succes.

Afla mai multe…

LITIGII

Sustinem clientii nostri in solutionarea diverselor litigii, precum si in demersurile prealabile conexe, reprezentandu-le cu succes interesele in fata instantelor judecatoresti de orice grad si a autoritatilor cu atributii de control in materie administrativa, fiscala, comerciala si de dreptul muncii.

Afla mai multe…

The smart legal solution for your business

Cere o
cotatie


SERVICIILE NOASTRE

Cum te putem ajuta?

Experienta substantiala in diversele arii de practica, dublata de o cunoastere solida a sistemului de drept, ne permite furnizarea unor servicii juridice complete, menite sa raspunda asteptarilor clientilor. Activitatea noastra se concentreaza pe domenii specifice ale dreptului. Aceasta inseamna ca veti beneficia intotdeauna de servicii personalizate din partea unei echipe de profesionisti din domeniul de practica in care ne desfasuram activitatea precum si de asistenta juridica permanenta in problemele juridice cotidiene.

Parteneri Fondatori

JULIA WATKINS
Avocat

Julia este membra a Baroului Bucuresti din anul 2006, fiind absolventa a cursurilor Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii din Bucuresti…

RAMONA GHIUGAN
Avocat

Ramona este membra a Baroul Bucuresti, avand o experienta profesionala de peste 11 ani. A dobandit o experienta semnificativa in practica litigiilor…

Echipa noastra

 Smart Legal Solutions are o echipa dinamica de avocati colaboratori specializati in diversele arii de practica ale cabinetului,  fiind dedicati rezolvarii cu profesionalism si celeritate  a problemelor legale ale clientilor.

Alaturi de avocatii fondatori, intervin in diversele domenii de practica ale cabinetului, dispunand atat de cunostinte solide cat si de specializare individuala, dublate de calitatea lucrului in echipa, toate acestea concurand pentru atingerea obiectivelor juridice ale clientilor.