Compania

Despre Smart Legal Solutions

Cu o experienta importanta in domeniul juridic, echipa noastra de avocati este dedicata indeplinirii cerintelor legale ale clientilor. Serviciile noastre reflecta standarde inalte de calitate, asociind principii si valori profesionale cu o intelegere aprofundata a diverselor sectoare de business.

Practica noastra se concentreaza pe nevoile clientilor. Imbinam lucrul in echipa, eficienta si servicii adaptate pe masura necesitatilor fiecarui client.

Investim permanent intr-o cunoastere completa  a activitatii si organizatiei clientului, pentru a raspunde numeroaselor provocari ce pot aparea.

Abordarea noastra in diferitele probleme legale este intotdeauna profesionista, transparenta si orientata catre atingerea obiectivelor de afaceri ale clientului.

Ce ne recomanda?

Experienta substantiala in domeniul juridic

Calitatea serviciilor

Profesionalismul si eficienta

Atingerea obiectivelor de afaceri ale clientilor

Servicii adaptate si personalizate pentru fiecare client

Echipa noastră

JULIA WATKINS
Partener fondator

MAIL : julia.watkins@smartlegalsolutions.ro

Julia este membra a Baroului Bucuresti din anul 2006, fiind absolventa a cursurilor Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii din Bucuresti, Universitatilor Paris-Panthéon Assas (Maîtrise en droit, mention Droit des affaires), Paris Nanterre (Maîtrise en Droit – Mention Droit international et européen) si Paris-Panthéon Sorbonne in parteneriat cu Paris Sud (Master en Droit, Droit Innovation Communication Culture, spécialisation Droit de l’innovation technique).

Are o experienta vasta in redactarea si negocierea contractelor, in special a celor informatice.

De asemenea detine cunostinte aprofundate dublate de o experienta practica importanta in domeniul Protectiei Datelor cu caracter Personal, protectia vietii private,  inclusiv conformitatea cu RGPD.

Julia asista clientii in domeniul dreptului afacerilor, protectia consumatorilor, proprietate intelectuala si industriala, precum si in efectuarea procedurilor de due-diligence.

Fluenta in engleza si franceza.

RAMONA GHIUGAN
Partener fondator

MAIL : ramona.ghiugan@smartlegalsolutions.ro

Ramona este membra a Baroul Bucuresti, avand o experienta profesionala de peste 11 ani.

A dobandit o experienta semnificativa in practica litigiilor, reprezentand cu succes clientii in fata instantelor in domeniul dreptului administrativ, precum si in probleme de dreptul muncii, comerciale si de afaceri.

Ramona este specializata in legislatia muncii si fiscalitate, elaborarea si negocierea contractelor, Proprietatea Intelectuala si Industriala.

De asemnea asista clientii in diferite probleme de conformitate avand cunostinte vaste in domeniul Protectiei Datelor cu caracter Personal, protectia vietii private,  inclusiv conformitatea cu RGPD.

Fluenta in engleza.

AVOCATI COLABORATORI

Smart Legal Solutions are o echipa dinamica de avocati colaboratori specializati in diversele arii de practica ale cabinetului,  fiind dedicati rezolvarii cu profesionalism si celeritate  a problemelor legale ale clientilor.

Alaturi de avocatii fondatori, intervin in diversele domenii de practica ale cabinetului, dispunand atat de cunostinte solide cat si de specializare individuala, dublate de calitatea lucrului in echipa, toate acestea concurand pentru atingerea obiectivelor juridice ale clientilor.